maandag 5 juli 2010

Welkom!!


Een tijdje geleden had ik in de rieten manden bij de voordeur vergeet-mij-nietjes geplant. Kort nadat ik dit gedaan had, kregen we de laatste nachtvorst. Je raadt het al, na geruime tijd van extra verzorging viel er geen eer meer aan te behalen. Daar moest dus weer wat nieuws in komen. Aangezien ik a.s. donderdag jarig ben en ik mijn gasten dit woestijnscenario niet aan wilde doen ben ik vanmiddag na mijn werk snel naar de winkel geweest en heb ik deze prachtige lavendel gekocht. 


 Lavandula ButterflyDe Lavandula Butterfly heb ik in de rieten manden gedaan die op een bankje bij de voordeur staan.Lavandula Elegance

In de wat strakker vorm gegeven potten aan weerszijden van de voordeur heb ik de Lavandula Elegance gezet. Het ruikt nu heerlijk bij de voordeur en de bijen hebben hun weg naar de voordeur ook weer gevonden.

Welkom!

Na een drie kwartier heerlijk in het zonnetje te hebben geklust, is dit het eindresultaat geworden en kan ik a.s. donderdag mijn bezoek netjes ontvangen.Een fijne week toegewenst allemaal, aan het weer zal het niet liggen.

P.S. mijn blogpost over mijn aankopen van afgelopen weekend bij Hennie en Sils Home volgt z.s.m., ik ben nog aan het oefenen met het op een andere wijze toevoegen van foto's aan mijn blog. 

Groet,

Jeanette13 opmerkingen:

Logement it Foarhus zei

Bijna jarig, jippie. In ieder geval geef je je gasten een warm onthaal, echt op zijn frans,

groetjes Pauline

Room Seventeen zei

Oh prachtig die lavendel, daar heb je lekker lang plezier van. Donderdag jarig? Dat wordt vast een heerlijke dag, lekker buiten in de tuin je feestje vieren (-:
Groetjes Hennie

oma leentje zei

Nou jij kan je gasten ontvangen zeg. Heel mooi geworden. Ik wens je een fijne verjaardag alvast en geniet van je heerlijk geurend entré

Stina zei

Het staat weer gezellig joh, wij hebben ze ook wel gehad maar na een aantal jaren worden ze me toch groot en wild nou hupsakee....dan gaan ze er uit hoor.

Maar jij kan je visite ontvangen, liefs Stina

oma leentje zei

haahah ik dacht he ik volg jou maar volg je mij ook????????

Rozmeen zei

Hoi,

Leuke entree heb je gemaakt, erg sfeervol!
Alvast een fijne verjaardag.

Liefs,
Rozmeen

Bo Butiek zei

Hoi Jeannette,

Welkom in Blogland.

Ik maak de collages van mijn foto's via Picasa. Dit programma heeeft mijn dochter ghratis voor me gedownload. Zelf ben ik niet zo handig maar hiermee is het heel gemakkelijk werken.

Ik ga je volgen hoor (al was het alleen maar om te kijken of het je gelukt is, haha...)

Groet, Claudia

Lynda zei

HOERA!!!!!!!!!!! een feestje!!!:) Alvast van harte gefeliciteerd Jeanette, je hebt het weer mee;)!
Ik vindt je manden en potten helemaal leuk, de laatste duw die ik nodig had, ik zal ook eens wat gaan fatsoeneren in de voortuin;)!
Ik ga wachten op je oranje item*taptaptap*;)

Groetjes
Lynda

Lynda zei

GAAAAAAAAAAAAAF!! hahahahaahahah helemaal top!!!!AANVALLUHHHHHHHHHHHHHHH:D

It's me zei

Nog van harte mag ik nu zeggen .....bedankt voor je berichtje op mijn blog...wat een leuke blog heb je............ik ga je volgen hoor leuk !! jij mij ook??? nog leuker.........lieve groetjes fijn weekend Ria....

kienkele zei

Hallo Jeanette, dank voor je berichtje op mijn blog, en leuk dat je bent gaan volgen. Ik had niet eens even een berichtje bij jou achtergelaten, sorry daarvoor, maar bij deze dus. Ben nu even niet zo actief, maar dat komt wel weer als het weer wat kouder wordt!
Fijn weekend, lieve groet, Tineke

Tamar zei

Hoi Jeanette,

ik wil 15 euro voor de stolp hebben

ik hoor het graag als je nog interesse hebt

Groetjes Tamar

Marga zei

Hallo Jeanette.
Je hebt een leuke blog en ik ga je volgen.
Oh ja nog van harte met je verjaardag. En...je hebt de voordeur leuk opgekapt met je lavendel.
Groetjes Marga