zaterdag 19 november 2011Terwijl Sint nog gevierd moet worden vind je toch ook al veel kerstspullen in de winkels. Dus ook bij RM. Ik  heb 2 kandelaars gekocht en prachtige ornamentjes voor in de kerstboom, waaronder dit hart uit de serie Glamour.(ik kon het niet laten)

bron: Riviera Maison

2 weken geleden heb ik het woonevent bij Eijerkamp in Zutphen weer bezocht. Ook Nico Tijssen van Riviera Maison was aanwezig. Dit keer gaf hij een presentatie over hoe en waar hij geïnspireerd raakt voor het maken van de nieuwe collecties. Zeer interessant om te horen en zien. Na deze presentatie kregen de klanten gelegenheid tot het stellen van vragen. Heb natuurlijk zelf ook het een en ander gevraagd. Ik had een foto gemaakt van een van mijn vensterbanken waarvan ik gewoon niet wist hoe deze leuk te stylen. Aangezien mijn ramen nogal hoog zijn is het goed te "stapelen" met accessoires. Dus een grote stapel van de Wonen Landelijke Stijl  ligt nu in de vensterbank met daarop een tweetal kandelaars. Dit gecombineerd met een lamp op hoge voet. Ik ben dus nu op zoek naar een mooie schemerlamp. Nu staan er al wat kerstaccessoires in de vensterbank dus na alle feestdagen zal ik de nieuwe styling gaan toepassen.

De foto is enigszins overbelicht maar ik wil jullie niet onthouden waar ik uiteindelijk mijn krans heb neergezet. Op de sidetable tegen de spiegel, hier komt de krans het beste tot zijn recht. 

21 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Wat leuk dat je aan Nico je vragen hebt kunnen stellen! De vensterbank vind ik ook lastig, vooral als het raam van zichzelf groot en saai is. Ik ben benieuwd wat je ons na de kerst gaat laten zien!

Nog een fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

Lynda zei

ben nu wel heeel benieuwd naar je vensterbank!:) Weet je trouwens dat Nico ook een blog heeft? Nicolicious:)

Groetjes
Lynda

Geke zei

Mooi Jeanette, laat je de volgende keer de vensterbank zien?

Groetjes,
Geke

It's me zei

Tja wanneer krijgen we de vensterbank te zien???...liefs van mij...........♥.. ♥... ♥....

lia zei

Natuurlijk ben ik ook heel benieuwd naar je vensterbank.
En ook al moet Sint nog gevierd worden, volgens mij is half Nederland al met de kerst bezig.

Fijn weekend
Lieve groet Lia

Fort lapin zei

Dat is altijd leuk om tips van ervaren mensen te krijgen! Ik ben zeer benieuwd naar je vensterbank!

Mooie kandelaren, lekker al een vleugje kerst in huis!!

fijne dag
liefs peet

Thuis bij Tjits zei

ha Jeanette! wat leuk om de presentatie van Nico bij te wonen, interessant om te weten waar iemand geïnspireerd door raakt.. en ook ik ben heel benieuwd naar je vensterbank straks!

fijne zondag,
lieve groet van Tjits

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

je krans is prachtig zo hoor niets mis met je foto .... en nu maar wachten op je vensterbankfoto hahaha fijn weekend lieve groet rosita

Room Seventeen zei

Mooi die krans op de side table, ik ben ook benieuwd naar je vensterbank!

Mayflower zei

Wat staat je krans mooi op de sidetable en ik vind dat de foto heel goed gelukt is hoor.
Wat leuk om zo'n presentatie van RM bij te wonen. Je maakt mij ook nieuwsgierig naar je vensterbank Jeanette.
Fijne zondag en een lieve groet, Mea

Eefies day zei

Wat leuk dat je tips kreeg van Nico, het oog van een stylist ziet meer dan ons oog:)) et stapelidee vind ik heel welkom, onze ramen zijn ook erg hoog en dan vul je de onderkant vaak te laag en staat het niet, dus ik ga eens kijken wat ik kan veranderen..

Lieve groetjes,
♥Eefie

Tanja zei

Leuk toch om al een klein beetje met kerst bezig te zijn, volgens mij doet het weer dat ook, warmte binnen, de kaarsjes aan.

Het ziet er heel gezellig uit.

Fijne zondag verder
Lieve groet
Tanja

almay`s home zei

Wow wat een mooie krans.... Hij komt op dit plekje heel goed tot zijn recht.

Wat wordt het weer gezellig in huis!!

Lieve groet
Alma

Elly zei

Prachtig vind ik je krans... en wat staat hij mooi op je site table.....En wat leuk Jeanette dat je een lezing van Nico hebt bijgewoont...had ik ook wel gewild. ben namelijk wel een fan van hem......Ik kijk nu al uit naar je vensterbank foto´s !!!!!
Lieve groet.........elly.
.......

Hannekie zei

wat leuk zeg..ik ben zelf een aantal keren in aalsmeer geweest bij het hoofdkantoor van RM. zo leuk..de prachtigste spullen gedecoreerd als in een echt huis. overal kamers ingericht..ja echt geweldig. ook hen teunissen was er dan altijd zelf..eerst lekkere hapjes en drankjes..ja dat waren leuke tijden..helaas hebben we geen winkel meer maar ik kijk naar dit soort dingen altijd erg leuk terug. succes met het zoeken naar een mooie lamp...
liefs hannie

Anoniem zei

Wat leuk en handig dat je tips hebt gehad. Ik vind de kandelaars en het hart erg leuk en de krans staat inderdaad super zo!

Geniet ervan,

Groetjes,
Esther

Marjon zei

Prachtige kandelaars en de krans staat prachtig. Veel succes met het zoeken van een nieuwe lamp en ik ben benieuwd....tot dan...groetjes Marjon

Mirjam zei

Hallo Jeanette,
Prachtig staat de krans daar...
Ik ben heel benieuwd naar de re-styling van je vensterbank, maar ik begrijp dat we tot na de feestdagen moeten wachten... Dat brengen we wel op hoor..
Ik wens je een heel fijne week,
Lieve groet,
Mirjam

Huis van "Mijn" zei

Wauw...ik had je vorige post gemist...maar wat is die mooi geworden je krans!!!

Groeten Willianne

Mayflower zei

Ben heel nieuwsgierig naar je prachtige Kersthuis Jeanette.
Hier is in de woonkamer nog geen Kerstversiering te vinden, al lijkt het er met mijn posten wel op hihi. Ik heb alleen in de hal een klein kunstboompje staan en verder maak ik boven allemaal sfeerhoekjes, ook voor de foto's....een beetje Kerstinspiratie.
Ik wacht geduldig(zucht) je foto's af hoor.
Lieve groet, Mea

Mayflower zei

Bedankt voor je lieve reactie Jeanette.
Ik was helemaal vergeten op de enveloppe te zetten dat het de Groepsknuffel was.
Die mocht pas de 19e opengemaakt worden hihi.
Jammer de het kaarsje stuk is gegaan tijdens de verzending, maar ik hoop dat je het toch een mooi kadootje vind.
Veel plezier in Munchen.
Lieve groet, Mea