zaterdag 20 april 2013

Stoofje

Heb al eerder verteld dat ik samen met twee vriendinnen een "hobby" heb die de naam Tantes Brocante draagt. Samen hebben we een grote interesse in landelijk wonen en brocante woonaccessoires, gekocht maar ook zelfgemaakt. Het seizoen is inmiddels weer begonnen. Afgelopen woensdag hadden we onze eerste brocante thuisparty van dit jaar. Een goede vriendin, (mijn kapster), stelde haar kapsalon ter beschikking. Het was een zeer geslaagde avond, bovenal zeer gezellig en wij hebben ook nog goed verkocht.

Voor deze party heb ik stoofjes, die wij bij de kringloop hebben gekocht, geschuurd en geschilderd (met Painting the Past, kleur Pure White). Beetje doorgeschuurd voor het brocante effect, de reacties van de gasten waren heel enthousiast. Beetje aangekleed met ook een zelfgemaakt windlichtje en zeepjes verpakt in muziekpapier. Nu staat deze bij mij in de vensterbank, kan ik er zelf ook nog even van genieten. Binnenkort op Koninginnedag staan we op de vrijmarkt in mijn woonplaats. (Zo is het vorig jaar allemaal begonnen).Omdat wij alledrie een gezin en baan hebben kunnen wij niet alle artikelen die we verkopen zelf maken dus doen we ook inkopen via Marktplaats / groothandel of kringloop. Deze luikjes heeft mijn vriendin via MP op de kop getikt. Je zet ze in de vensterbank en je kan achter het luik leuk decoreren met allerlei landelijke accessoires.  Wederom een groot succes, we hebben er nog maar en paar na afgelopen woensdag. 


Inmiddels zijn we weer druk aan het knutselen voor de vrijmarkt, want ook onze eigengemaakte artikelen hebben goed gelopen. Knutselen onder het genot van een kop thee met koek, een goed gesprek en drie vriendinnen, drie ingrediënten waardoor een "knutselavond" van de Tantes voorbij vliegt. 

Allemaal een fijn weekend!!
10 opmerkingen:

jacqueline zei

Dat zal zeker gezellig zijn geweest! Leuk zoiets of niet? En het is ontspannend, daarom doe ik het ook zo graag, dat geknutsel!Fijn weekend! jacqueline

Mayflower zei

Wat leuk om samen met je vriendinnen zo creatief bezig te zijn Jeanette.
Leuke spulletjes heb je verkocht.
Fijn weekend en een lieve groet, Mea

What's in a day zei

Lekker om samen aan de slag te gaan, gezellig bezig zijn met mooie resultaten.
Veel succes met de Koninginnenmarkt voorbereidingen.

Fijn weekend en groetjes,
Eefie

It's me zei

Wat leuk met je vriendinnen te doen!......succes met de verkoop...op koninginnen dag !....liefs Ria....xxx

Esther zei

Leuke, creatieve ideeën. Geen wonder dat het goed verkocht. Succes op koninginnedag,
Groetjes, Esther

Home and Lifestyle zei

Gezellig om dit samen met je vriendinnen te doen. Als de verkoop dan ook nog eens loopt, is het dubbel geslaagd!

Fijn weekend Jeanette (en dank je wel voor je altijd trouwe reacties, daar ben ik elke keer weer blij mee)!

Lieve groet, Ingrid

Anoniem zei

Leuk om zo gezellig met je vriendinnen te knutselen en er dan ook nog zo'n succes mee te hebben.
Succes met koninginnedag!
Liefs, Peetje

Algodão Tão Doce zei

Am conhecer o seu blog,achei maravilhoso. Me visite:http://algodaotaodoce.blogspot.com.br/
Siga-me e pegue o meu selinho!!!

Obrigada.

Beijos Marie.

Marjon zei

Lijkt me heerlijk om dit samen met je vriendinnen te doen en wat leuk dat stoofje en het luikje enig....lieve groet marjon

Lilablu at home / Tina zei

Wat fijn als een passie/hobby (en gezelligheid) tot zoiets leuks kan leiden! Succes op de vrijmarkt! Je schreef op mijn blog dat je ook naar de Boerderijfair Emst komt (staan jullie daar ook met een kraam? Zo ja onder welke naam, dan kom ik even buurten!
Liefs,
Tina/ LilaBlu