woensdag 31 juli 2013

Vakantie enzo

Het is al weer een lange tijd geleden dat ik in blogland ben geweest. Nu heb ik vakantie en kom ik weer aan bloggen toe. De afgelopen tijd heb ik niet stil gezeten. Allereerst onze trouwdag gevierd, alweer 16 jaar zijn wij getrouwd en maar liefst 27 jaar samen!! Omdat ik op steeds meer blogs een foto van "de vrouw achter het blog" zie verschijnen heb ik ook de moed gehad om een van onze trouwfoto's, toch enigszins vaag :-) in dit item te plaatsen.Ook mijn verjaardag heb ik inmiddels gevierd, alweer 45 lentes jong. Naast al deze feestjes zijn wij ook weer druk bezig met onze jaarlijkse "hobby", het maken van de kermiswagen, als voorzitter van de groep ben ik enorm druk met vooral de organisatorische dingen rondom het maken van de wagen. Dit kost dan wel veel tijd maar het is enorm leuk om te doen. Het onderwerp moet altijd tot de optocht geheim blijven dus dat houden we nog even zo. Maar met de overwinning van vorig jaar op zak zijn de verwachtingen hooggespannen.

Ik zal dan ook de komende weken niet druk zijn op mijn blog maar wel af en toe bezoekjes afleggen in blogland om te lezen hoe het met jullie gaat. Ik heb dus net als velen onder jullie een zomerblogstop. Na de vakantie en de kermis kom ik zeker terug want we gaan onze woonkamer grondig aanpakken, hoe en wat dat vertel ik in september.

Zoals ik hier al eerder heb verteld is manlief een fervent hobbyfotograaf en met zijn foto's van onze tuin (voor de verwoestende onweersbuien) wens ik jullie allemaal een hele fijne vakantie en veel mooi weer. Ik wil een ieder bedanken die de moeite heeft genomen om op het blog van mijn man een kijkje te nemen en zelfs volger te worden. 

10 opmerkingen:

Claudia Leertouwer zei

Dan heb je in ieder geval je foto's nog...

Athomebymy zei

Wat is je tuin prachtig ...

Liefs Petra

Anoniem zei

Je tuin ziet er geweldig uit! Ook zo mooi op de foto gezet...
Nog gefeliciteerd met jullie trouwdag en jouw verjaardag!
Liefs, Peetje

Home and Lifestyle zei

Voor zowel jullie trouwdag als je verjaardag mijn hartelijke felicitaties, ik hoop dat jullie beide dagen nog heel lang samen kunnen vieren! Een vrolijke trouwfoto heb je op je blog geplaatst!

Wat staat de tuin er prachtig bij, mooie kleuren ook!

Lieve groet, Ingrid

Thuis bij Tjits zei

Ha Jeanette, van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag én met je verjaardag. En wat een leuke trouwfoto laat je ons zien!
Wat een prachtige tuin hebben jullie, heerlijk om deze warme zomerdagen in door te brengen én te genieten van elkaar en van al het moois om jullie heen!

Lieve groet, Tjits

Jeanette zei

Wil je nog meer mooie foto's zien, link dan eens door naar www.petapixel.blogspot.com.

Wendy zei

Hoi Jeanette,

Wat een super leuke blog heb jij! hele mooie plaatsjes en dingen heb jij in en om je huis!!!
Ik ben zelf pas een blog begonnen, omdat ik het ook super leuk!

Bisou,

Wendy

Unknown zei

Via via kom ik op je leuke blog.
Ik ga je volgen hoor!
Proficiat met je trouwdag en je verjaardag.

Fijne Week,
Inge, my choice
www.mychoice-inge.blogspot.nl

Unknown zei


ان الرائد تقدم افضل الخدمات النزلية في المدينة المنورة بارخص الاسعار يمكنك زيارة التالي للمزيد من المعلومات :

افضل شركة تنظيف منازل بالمدينة المنورة افضل شركة تنظيف منازل بالمدينة المنورة
شركة مكافحة حشرات بالمدينة المنورة شركة مكافحة حشرات بالمدينة المنورة
شركة تنظيف مجالس بالمدينة المنورة شركة تنظيف مجالس بالمدينة المنورة
شركة تنظيف بالمدينة المنورة شركة تنظيف بالمدينة المنورة

Background Removal zei

Background Removal Services (BRS) is one of the best Clipping path service provider around the world. We offer our global customers: Raster to Vector Services, Photo Restoration Services Prices, Photo Neck Joint Service, Exposure Color Correction Service, Jewelry Photo, Retouching Services, Photo Color Correction Service, Image Mirror Effect Service, Cheap Retouching Services, Deep Etching Service,