maandag 9 augustus 2010

Emaille....

Ik was vanmorgen bij mijn moeder op de koffie en zij had een kleine verrassing voor mij namelijk een emaille kan en petroleumstel. Of ik dat wilde hebben?! Maar natuurlijk, ik weet nog niet goed wat ik ermee ga doen maar 1 ding wist ik zeker, ik ga er in ieder geval een item op mijn blog aan wijden.

De kan........


En het petroleumstel.......Beide zijn nog in hele goede staat.  Hebben jullie nog leuke suggesties t.a.v. deze emaille kan en petroleumsteul. Wat zouden jullie ermee doen als je deze asseccoires in je bezit zou hebben?

Fijne week toegewenst,

16 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Ohhh...geweldig zeg...wat lief van je moeder dat ze je dat gegeven heeft!

Mijn eerste ingevingen...in de kan een prachtig boeket bloemen en op het petroleumstel een schaal fruit! Maar zo zonder iets zijn ze beiden ook super!

Lieve groet, Ingrid

Bo Butiek zei

Weining origineel maar ik sluit me helemaal bij Ingrid aan.

Liefs Claudia

amtolula zei

Liebe Jeanette,
eine tolle Kanne hast Du da.
GGLG heißt: Ganz ganz lieben Gruß ;o)
Wünsche Dir einen schönen Tag.
GGLG Tanja :o)

Karin zei

Wat lief van je moeder! En zeker mooi omdat het wit/creme kleur is. Je ziet ze ook veel in het groen namelijk. Ik zou in de kan ook een mooi veldachtig boeket zetten!
Veel plezier ermee.
Groetjes van Karin

kienkele zei

Hallo, wat een lief gebaar van je moeder, en daar zeg je natuurlijk geen nee tegen! Ik zou er een mooi plekje in de keuken voor zoeken (hoe origineel) en op de kan inderdaad een mooi boeket bloemen (misschien nog uit de tuin, met wat grassen en zo ertussen??) Veel plezier ermee, groetjes, Tineke

It's me zei

Gewoon iedere keer wat anders mee doen......het stelletje kun je ook heerlijk stooflapjes op laten sudderen....bloemen in de kan........gezellig hoekje in je keuken ermee maken.......fijne week liefs Ria.....

Lynda zei

TADAAAAAAAAAAAAAAAAA emaille op maandag!!!! Daar zal Irma blij mee zijn ;)!!

Groetjes
Lynda

Finally White zei

Moin liebe Jeanette,

Deine Fotos sind wieder mal zauberhaft, leider hab ich eigentlich gar keine Sachen aus Email, glaube, dass mußß sich ändern .....!

Wünsch Die eine zauberhafte Woche!
Liebe Grüße

Birgit

Room Seventeen zei

Mooi Jeanette, ik zou er mooi stoer boeket inzetten, leuk voor op je eettafel en bij je klepbank (-:
Groetjes Hennie

Eleonore zei

Ik zeg ook "bloemen erin" maar ik ben dan zelf ook bloemist.Maar ook zo is het een enig stel voor een leuk sfeerhoekje mee te maken.

Bonjade zei

Goh weg is mijn bericht....nogmaals.....
Bloemen en leuk in een stijlinghoekje het petroleumstel.
Wat een lief cadeau.
Liefs

lia zei

Leuk en lief dat jij dat kreeg. En ook ik zou een mooi weelderig boeket in die kan plaatsen.
Och met enig heen en weer lopen met die spullen zullen ze straks op verschillende plaatsen leuk staan.

groet Lia

Rozmeen zei

Ik zou er ook een mooi boeket in plaatsen en de petroleum zo laten!

Liefs,
Rozmeen

Lynda zei

Hee jeanette.....je bent in de bonen, je hebt OF mij OF mijn tip verwisseld...ik heb bij Ria niet een lijst met data neergezet...ik ben steeds braaf teruggekomen.....en steeds 1 datum genoemd.....;)....morgen weer???:D

Groetjes
Lynda

Lynda zei

Nee joh, niet erg....en het heeft éven door mn hoofd gespookt om te doen ja(eerlijk is eerlijk ;))).....ik heb al een vaag gokje gedaan...ik heb werkelijk GEEN idee........hahahahaha

Fijne dag!

Lynda

Lief Leuk & Anders zei

Hoi Jeanette,

Je kan windows live writer ( gratis) downloaden. Daar in kan je je post maken met alle lettertypes die op jouw computer staan. Omdat je mijn papyrus kon lezen, denk ik dat je die zelf ook al in je lettertypes hebt staan. Ook foto's invoegen en kleuren zijn in dat programma beschikbaar.
Succes!