zaterdag 2 oktober 2010

Tussenstand.....

Vanmiddag heb ik de hele middag staan schuren. Inmiddels zijn de spiegel en de side-table helemaal blank geschuurd en klaar om geschilderd te worden. Het was een ontzettend karwei. De spiegel was zo mogelijk  nog lastiger dan de side-table om te schuren. Er zat een hele dikke waslaag op en het schuurpapier schoot ondanks het voorbewerken met ammonia en afbijt om de 5 minuten vol. 
Maar vandaag moest het gebeuren want de garage moet leeg want daar moet de vitrinekast in zodat mijn schoonvader aan het werk kan. De garage ga ik morgen stofvrij maken en van de week ga ik de spullen uit de vitrinekast halen en voor tijdelijk in dozen pakken. 
Vandaag zijn we ook weer bij Theo en Bianca geweest van de Brocanterie in Nijmegen. http://www.debrocanterienijmegen.nl/En natuurlijk hebben wij de kast gekocht. We hebben de kast nog even van binnen bekeken maar er zit voldoende ruimte voor onze spulletjes in. Op woensdag 13 oktober zal de kast tezamen met de grote krans bezorgd worden. De kast is volledig demontabel en Theo zal bij aankomst de kast (kostenloos) monteren. Wat een service weer! En omdat de kast zo mooi is zet ik de kast nog even in een kleiner formaat in de schijnwerpers.Binnenkort laten Theo en Bianca hun website aanpassen en het leuke is dat er een linkje van mijn blog op de nieuwe website gezet zal worden. Lief he? Vanaf de tweede week in november zal de winkel geheel in kerstsfeer getooid zijn. 3x raden wie er dan een ritje naar Nijmegen gaat maken?

Fijne zondag !


10 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Wat gaaf dat je de kast gekocht hebt...ik denk dat ik ook hoognodig eens die kant op moet hi hi! Succes met het klussen!

Nog een fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

Alle mooie dingen zei

het is echt een mooie kast!
goed gedaan hoor
groetjes
Anita
http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

It's me zei

Geweldige keuze Jeanette..echt superr.....leuke winkel hoor...ik ben er ook geweest......maar alweer even geleden.......fijne avond liefs Ria......oja je spiegel word echt toppie !! ....daag !

Yn'e Steeg zei

Schuren, schuren, schuren......
Maar nu komt het mooie werk hoor Jeanette!
Ik kan niet wachten om de foto's van het eindreslutaat te zien.

Groetjes, Jantsje

Room Seventeen zei

Super dat je de kast heb gekocht! Zal fantastisch staan in je woonkamer , mooi licht en ruim! Ja, het schuren en opknappen is klus, ben zelf ook bezig met een kast maar kan op het moment even niks doen want ik heb een giga zere rug.
Lieve groetjes Hennie

Anoniem zei

Zoo de spiegel ziet er gaaf uit,ohh en kast,gaaf hoor,ik ben ook aan het speuren,ik wens je een fijne week,lieve groet Joke.

Bonjade zei

Oké een klein gokje...jij misschien....?
;0)
Succes met klussen en fijne avond
Liefs

almay`s home zei

Wat een leuke kast! Je hebt alvast de voorpret!!

We gaan vast nog wel een foto zien als hij is gearriveerd!!

Haikey zei

Goeie keus hebben jullie gemaakt.

Ik was een paar daagjes heel druk dus had m'n mail nog niet gelezen maar ondertussen wel hoor!
leuk dat je ook een krans bij ons koopt!

groetjes,

Haikey

Claudia zei

Zij weten het, maar ik weet het ook: "Je bent een schat."

Liefs Claudia