woensdag 10 november 2010

Riviera Maison en bedfashion

Afgelopen zondag ben ik vroeg vertrokken naar Eijerkamp.Het was heel erg druk maar we waren op tijd voor het advies van Nico Tijsen. Op de website stond aangegeven dat hij stylingtips zou geven. Dat deed hij ook wel maar de klanten moesten zelf met de vragen komen, hij hield geen voordracht. In eerste instantie liep niemand op hem af om een vraag te stellen. Ik ben uiteindelijk gewoon naar hem toegelopen (hij is ook maar een mens) en begonnen met vragen stellen.

Een belangrijke tip van Nico was om accessoires altijd te groeperen. Door bv een een aantal (verschillende) kandelaars te plaatsen op een mooie schaal. Voor het aanbrengen van de RM sfeer kan je kleden over de bank doen, aangepast aan het seizoen.
Verder hebben we nog even gezellig met hem staan praten en heb ik hem tussendoor ook nog gezegd dat RM mooie produkten heeft maar dat de prijzen af en toe de pan uit stijgen. Hij gaf als antwoord dat er voorafgaand aan de introductie van een product al veel werk wordt verricht (ontwikkeling) en dit moet ook betaald worden. Het was het proberen waard!

Ik heb uiteindelijk nog een aantal leuke nieuwe kerstornamentjes gekocht. Deze laat ik binnenkort op mijn blog zien.

Na het gesprek met Nico Tijssen kwam ik in de Linnenkorf van Eijerkamp terecht. Daar vond de introductie van nieuwe bedroomfashion plaats, namelijk Opaque & Sheer. Deze bedfashion is door Monique Extercatte en Anne Morselt ontwikkeld. Als ontwerpster en styliste beschikken zij over veel ervaring binnen de textiel. Met deze bedfashion hebben zij een droom gerealiseerd, namelijk het ontwikkelen van luxe comfortabele en exclusieve overtrekken.

Dit zijn beide dames.


Ik heb kennisgemaakt met Monique (links) en zij heeft mij het principe uitgelegd. Ik ben zeer enthousiast en wil dit graag met jullie delen.
Met dit beddegoed wordt het opmaken van je bed een stuk eenvoudiger. Onderstaand een kleine handleiding hoe het werkt met de bottom- en topcover.


Van links naar rechts: Allereerst leg je de bottomcover op je bed. Vervolgens schuif je je dekbed in de bottomcover, als laatste rits je de topcover vast aan de bottomcover en klaar ben je. Ik heb gekozen voor de lijn die Pure is genaamd.En zo ziet dat eruit op ons bed. De fluffy kussentjes heb ik van Monique erbij gekregen!!


Nog wat sfeerbeelden.






Je kunt ook de stoere kant op met dit merk.






Voor het kopen van dit mooie beddegoed hoef je de deur niet uit je kan via hun website http://www.opaquesheer.com je spulletjes bestellen. Ik ben er heel enthousiast over ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.


17 opmerkingen:

Yn'e Steeg zei

Jij bent weer een hele ervaringer rijker zie ik wel.
en. een prachtig opgemaakt bed.

groetjes, Jantsje

Claudia. zei

En enthousiast dat ben je.
Leuk joh en handig, en wat dapper dat je op zondag naar Eijerkamp durft, jeetje is mij VEEL
TE DRUK.
Claudia.

Unknown zei

ZO, dat is een tip zeg, ik ga eens snel kijken...ons hemelbed kan wel een stoere opkikker gebruiken!!

dankjewel

Groetjes
Lynda

Room Seventeen zei

Hoi Jeanette, wat een leuke dag heb je gehad! Die dekbedcovers zien er erg handig uit, ik ben altijd zo aan het worstelen met die grote hoezen, dus dit zou wel iets voor mij zijn.
En haha, op Nico afstormen en dan dan meteen maar even melden dat de RM prijzen de pan uitrijzen? Goed gedaan hoor!!! Je hebt helemaal gelijk. Leuke kussentjes heb je gekregen.
Groet, Hennie

Anoniem zei

Jeanette, it sounds like you had a wonderful time. How nice to get some decorating tips from a pro. Love the bedding you chose... beautiful!
Kinds regards,
Jo :)

Een sneller kloppend hart zei

Ziet er goed uit jullie bed!
Mooi dat je even gezegd hebt hoe duur alles is maar goed, daar hebben ze altijd wel een gepast antwoord op, dat blijkt wel ;)

Groetjes, Veronique

Home and Lifestyle zei

Wat een goede tips heb je gekregen! En ik ben het helemaal met je eens...RM is erg leuk, maar veel te duur!

Lieve groet, Ingrid

Bij Guusje Thuis zei

Stoer dat je toch even meldt dat de RM-prijzen erg hoog liggen. Ik vind het sfeertje geweldig, maar hou het maar bij de accessoires ... en die zijn vaak zelfs "penning 16".

lia zei

Die dekbedhoezen vind ik wel wat. Maar het dekbed (wat je al hebt) gaat wel helemaal onder het witte gedeelte toch. Het ziet er erg leuk uit.

groetjes Lia

Bonjade zei

Ziet er echt top uit...wat zul je slapen nu...;)
En bed opmaken is idd altijd een crime dus wie weet......
Jij slaapt vannacht in ieder geval zoet!
Fijne avond
LIefs

Corine(THUIS) zei

Goed hoor dat je gewoon op Nico afgestapt bent! gek is dat hè dat er dan geen mens begint met vragen stellen...
maar jij bent er iig wijzer vandaan gekomen:)
Groeten, Corine(THUIS)

Marieke Reintjes zei

Mooie foto`s heb je gemaakt.leuk hoor, advies van Nico, stoer dat je erop af bent gestapt...
Fijn weekend, groetjes Marieke

Rozmeen zei

Hoi,

Wat leuk! En wat een mooie collectie weer he.. En altijd leuk toch dat je advies van Nico zelf krijgt, stoer!
Ik ga ook weer een gauw kijken bij ze..

Liefs en fijn weekend,
Rozmeen

La Maison zei

En dan kom ik zomaar op jouw blog terecht,ja via via hoor. Wat een leuk blog,ik ga je volgen en je bent natuurlijk ook welkom bij mij.

Groeten
Hermine

Unknown zei

Bedankt! Lia (I Found my home) had er ook al last van. Ik ga het zo even aanpassen.
Fijn weekend nog!

homemadebysylvia zei

Beste Jeanette, Leuk dat je me gaat volgen. Ik kom ook graag vaker bij jouw kijken. Fijn weekend en tot gauw.
Groetjes Sylvia

Anja zei

Leuk zo'n dag lijkt me! Je slaapkamer ziet er geweldig uit! Ik ben via via hier terecht gekomen en wil je zeggen dat je een mooi blog hebt ga me zo even aanmelden, kom ook eens langs bij Thuis bij anja dat zou ik leuk vinden.
Groetjes Anja.