zondag 30 januari 2011

Stylen met Hennie van Room17

Een aantal hebben het al gelezen bij Hennie, maar gisteren is Hennie bij mij thuis geweest. Samen hebben we geschoven met meubeltjes, accessoires en hebben we mooie foto's gemaakt. Daarnaast heeft Hennie weer een aantal  nieuwe voorstellen gedaan waar ik weer helemaal enthousiast van word. En het advies om de lange wand in onze kamer te verven in de kleur Calico van Painting the Past, New Neutrals ga ik zeker in overweging nemen, ja ja Hennie :-) De wand achter de bank die nu geverfd is met "koffie verkeerd" (zichtbaar op de 1e foto) wordt naar aller waarschijnlijkheid wit, en boven de tafeltjes van RM zal een kroonluchter komen, dezelfde als boven de keukentafel.

We zijn begonnen met het theekastje, de windlichten van RM in de mooie witte mangelbak lijkt ervoor gemaakt om op het theekastje te staan. Het theeservies dat in mijn vitrinekast stond is weer terug in het theekastje. Een mooie lamp van Hennie ernaast en het plaatje is compleet.


Na het wisselen van plek met het theekastje en sidetable met spiegels zijn we verder gegaan met het afstylen van de sidetable met de spiegels.


Een van de "hoekjes" op de sidetable die we gecreëerd hebben zag er als volgt uit:


Dit is de lijst die ik bij Henny heb gekocht, hij staat hier voor de spiegel waardoor het op een spiegel lijkt. Ik heb ook nog een Keulse pot gekocht.


Tezamen met Hennie heb ik heerlijk geschoven met mijn spullen in mijn eigen woonkamer. Hennie is in staat je met andere ogen naar je interieur te laten kijken en geeft je een basis om weer verder te gaan met herinrichten.

Mochten jullie nou ook geïnteresseerd zijn in een stylinguurtje met Hennie, kijk maar eens op haar blog, hier vind je een linkje naar haar website waar je meer informatie kunt vinden. (http://roomseventeenstyle.blogspot.com)

In mijn sidebar vind je een link die je leidt naar het blog van Hennie waar ook zij een item heeft gewijd aan onze stylingochtend.

In mijn volgende item volgen nog meer sfeerbeelden vanuit mijn woonkamer.30 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Hennie heeft de gave om rust en eenheid in een huis te creeren, ik zie haar visie ook duidelijk terug in je huis. Het staat allemaal erg mooi, ik vind de spiegels bij elkaar ook helemaal geweldig!

Wat zul jij tevreden en blij zijn met je prachtige woonkamer!

Een fijne avond! Lieve groet, Ingrid

Lynda zei

wat een heerlijkheid...even lekker met een "kenner"aan de schuif!!! Die glazen stolpen zijn prachtig zeg! Ben heel benieuwd wat je er allemaal van gaat maken! Sidetable ziet er ook puik uit, echt waar! Chapeau dames!

Groetjes
Lynda

Miranda zei

Wat leuk een styling-ochtend met als resultaat een 'nieuwe' woonkamer.

Groeten,
Miranda

Corine zei

Goed zeg, dat een ander (en dan ook nog één die er verstand van heeft :)) je eens met andere ogen naar je eigen woonkamer laat kijken! Mooie sfeerplaatjes! Groeten, Corine(THUIS)

Geke zei

Dag Jeanette,

Ik zag het ook al op de blog van Hennie. Mooi hoor, dat rustige en met die mooie spulletjes. Die koffieverkeerd muur heb ik ook gehad. Ook mooi, maar ik denk dat grijs ook prachtig zal zijn. Ik ben benieuwd!
Groetjes,
Geke

Collie-Collie zei

Ik had het bij haar op haar blog al gelezen. Het ziet er prachtig uit! Prachtige windlichten, lamp en mangelbak... Hahaha, ik dacht inderdaad dat er twee spiegels stonden, maar het is er één met een doorkijklijst...

Veel plezier met het verder mooi maken van je woonkamer.

Groetjes, Collie

Marieke Reintjes zei

Geweldig ziet het er uit bij, heerlijk om zo bezig te zijn....de windlichten van RM zijn heel mooi, had vroeger ook 2 grote/hoge op voet, heb ze een tijd geleden op MP verkocht...
Geniet maar lekker van alles om je heen, Groetjes Marieke

Claudia zei

Geweldig leuk om zo samen aan de slag te zijn!

Mayflower zei

Wat ontzettend leuk zo'n stylingsuurtje met Hennie, ik heb al wat sfeerbeelden op haar blog bewonderd en wat heeft zij dit in haar vingers, ik bewonder haar stijl enorm.
Wat een prachtige sfeerfoto's en wat een leuk idee om een lijst voor een spiegel te plaatsen.
Ik kijk uit naar je volgende post.
Lieve groet, Mea

Anoniem zei

Wat leuk dat je hulp had,het ziet er goed uit,maar het zag er al goed uit,ik hou niet van schuiven met meubels haha,ik zet het neer en zo blijft het,want anders zet ik het toch weer terug,alleen het theekastje ging van het plekje weg omdat daar een vitrine kast moet komen,maar slepen met spulletjes doe ik wel graag,ik wens je een fijne week,lieve groet Joke.

It's me zei

Het ziet er toppie uit....maar daarvoor ook al hoor.......ik kan niet wachten op het eindresultaat !! leuk hoor samen stylen......liefs fijne avond van mij....

wonen met brocante zei

Ziet er allemaal mooi uit. Ben weg van het theekastje. Ik ga je volgen...gr. Peggy

Room Seventeen zei

Ha, ik kom even bij je binnenwippen :-) Leuk om jou verhaal te lezen en de foto's te zien. Ik ben benieuwd wat je met de muur gaat doen, en hoe nieuwe zithoek gaat worden :-)

Hannekie zei

ben ook heel benieuwd naar je muur hoor. ik vind alles er prachtig uitzien in ieder geval. lijkt me heel gezellig zo een uurtje
liefs hannie

G-style zei

Zo , ik kom van Hennie even naar jou toe wippen want het gaat ten spotte om jouw huis en dat moet ik hier natuurlijk ook even zien he !

Ik vind het al heel mooi worden en ik begrijp dat alles lichter wordt, heerlijk daar zijn wij ook mee bezig , de kamermuren zijn al roomwit geverfd vandaag en ik vind het super geworden , lijkt allemaal veel groter in onze wat kleine zithoek.

Maar ben ook benieuwd wat jij nu allemaal met de muren gaat doen ...
We zien het hier vast wel weer , in elk geval succes verder
fijne week gewenst, lieve groet Gea

queenieshome zei

Heerlijk he die veranderingen ?
Leuk dat Hennie bij je geweest is om te stylen ,ze mag bij mij ook es komen stylen

lia zei

Ik had vanmiddag al bij Hennie het een en ander gezien. En fijn dat je goede tips hebt gekregen, maar ja een kenner hé.
Ben benieuwd wat je met die muur gaat doen.

lieve groet Lia

Jeanette zei

Ik ben nog niet bij Hennie geweest maar wat hebben jullie er wat moois van gemaakt. leuk als iemand anders eens naar je huis kijkt hè daar krijg je weer inspiratie van hè:-) veel plezier met je nieuwe inrichting, geniet ervan!

Fijne week
Lieve groet, Jeanette

Romkje zei

Leuk zo'n uurtje bezig zijn in je huis samen met een kenner !
Het is mooi geworden hoor.
De side table met lijsten /spiegels en de lamp ernaast is erg leuk !

Groetjes Romkje.

with love zei

Heerlijk lijkt me dat, iemand die er kijk op heeft eens "los" te laten in je huis! Het wordt vast super mooi, de foto's beloven nu al veel moois!
groetjes Erna

Tanja zei

Dat ziet er echt mooi uit Jeanette, het is altijd leuk om met de ogen van een ander naar je eigen huis te kijken.

Ziet er heel erg sfeervol uit zo.

Lieve groet
Tanja

theeleuten zei

Heerlijk dat een ander eens je huis bekijkt en tips geeft(al lijkt het mij ook wel eng...)
Maar je hoekjes zijn mooi geworden...succes verder...

Groetjes Evelien

Gianly zei

Hi, I waiting for you on my blog!
There is a MUSICAL GIVEAWAY!!!
Many Kissss
Gianly
http://giato.blogspot.com/

Elly zei

Hoi jeanette,
Bedankt dat je mij ook gaat volgen ,maar wat is die make-over mooi geworden, helemaal mijn stijl.
Vooral die glasgroep zo bij elkaar geeft een rustig geheel, mooi hoor!!!!!!
groetjes Elly

Bizzy @ home zei

Wat ziet het er mooi uit, leuk dat een ander je weer op verfrissende ideetjes kan brengen op de ze manier.
Groetjes, Renny

Anja zei

Het ziet er prachtig uit! Daar voel jij je helemaal happy mee lijkt me. Mooie hoekjes. Ben nu al benieuwd wat je ons nog meer gaat laten zien! Genietse,
groetjes Anja.

Anoniem zei

Everything looks so beautiful, Jeanette. I love all of your pretty accessories and vignettes. :-)
Thank you for entering my giveaway and adding it to your sidebar... much appreciated!

Have a nice weekend,
Jo

Wonen in wit zei

Wat een prima samenwerking is dat, het ziet er super gezellig uit bij je

Fijne zondag nog

Groetjes,
Tamar

Anoniem zei

Hoi Jeanette, dankjewel voor de beterschapswensen en de lieve woorden. Ja ik heb jou en bloggersland ook gemist. Daarom is een verplichte pauze soms ook een zegen. Want daar ben ik dan, om weer even te genieten van je blog. Wat een heerlijke foto's van je stylingochtend met Hennie! Ja zij kan inderdaad je met andere ogen naar je eigen huis laten kijken en daar komen mooie dingen uit. Zo heeft ze een keer in het voorbij gaan in mijn hal een paar tips gespuid en ik ben nog steeds blij dat ik het heb opgevolgd.
Ik ga nog even je oude posten bekijken en genieten, lieve groetjes Marjo

Rozmeen zei

Het is echt prachtig geworden!!