vrijdag 12 oktober 2012

Nieuwe stoel

Na een langere periode van afwezigheid ben ik weer terug in blogland. Afgelopen zomer heb ik een bezoek gebracht aan de conceptstore van Riviera Maison in Amsterdam. Heerlijk rondgestruind tussen de sale artikelen en de nieuwe artikelen. Man- en zoonlief vleien zich in een mooie stoel en wachten rustig af totdat ik mijn zoektocht heb afgerond. Uiteindelijk hebben wij die beide stoelen, de Camp Bay Chair Linen met mooie witte hoes gekocht. Heb toch voor de zekerheid een leuke plaid over de stoel gelegd. (donkere spijkerbroeken laten zeker hun sporen na op deze witte stoelen)

Onderstaand de tweede stoel maar dan zonder plaid. Omdat het in dit hoekje te donker werd om te lezen hebben we een leuke lamp van Ikea gekocht en  bij de stoelen neergezet. Dit is nu mijn tweede favoriete plekje in de huiskamer. 12 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Gezellig dat je er weer bent Jeanette! Mooie stoelen heb je gekocht, heerlijk om daar je tijd door te brengen met een kop thee in je ene en een mooi woonblad in je andere hand!

Fijn weekend en een lieve groet, Ingrid

Irena zei

ja ,heb je nodig,zo lekker plekje om te genieten.groetjes irena,mooie stoelen

sabine zei

Mooie stoelen zeg. Je hebt er echt een eigen hoekje van gemaakt. Geniet er maar fijn van.Liefs Sabine

Hannekie zei

prachtig zijn ze he die stoelen..veel zitplezier ...
liefs hannie

Bonjade zei

Leuk weer wat van je te zien.....
Wat een gezellige hoek hier zo bij je.........
Sfeervol.

Fijn weekend

Lief

Krek wak wou zei

Leuk dat je er weer bent! Heerlijke stoelen lijkt me!
Fijn weekend, Nicole

lia zei

Leuk dat je er weer bent. En ja, spijkerbroeken kunnen afgeven op witte stof. Ik heb er het bewijs van. En heb stof besteld voor een nieuwe hoes, want hij is altijd zwart. Oh, nu niet schrikken want bij jou valt het misschien wel mee.

Liefs Lia

lia zei

Oh, en ze zijn erg leuk...

Collie-Collie.com zei

Hallo weer... Prachtige stoelen heb je gekocht en de plaid, kussens en lamp staan er prachtig bij. Inderdaad weer een mooi favoriet leeshoekje.

Groetjes, Collie

amy zei

heel mooi je nieuwe stoeltjes ,gezellig hoekje

Room Seventeen zei

Mooi die witte kleur! En inderdaad, oppassen met spijkerbroeken!

Claudia zei

Een heerlijk plekje!