zondag 28 oktober 2012

Ook vandaag liet de zon zich weer van de goede kant zien. Vanochtend vroeg zag de natuur wit van de eerste vorst en was het echt fris. De klok is inmiddels een uur teruggezet met als gevolg dat het vanavond al vroeg donker was. Vandaag was voor mij een lazy sunday, heerlijk genoten van het niets doen.Afgelopen week nog een foto gemaakt van het stilleven dat ik op mijn witte bistrostoeltje op het terras heb staan. Een echt herfsttafereel.

Een prettige week allemaal.15 opmerkingen:

Mayflower zei

Een mooi Herfsttafereeltje Jeanette en wat een heerlijk weer de laatste dagen. Ik maak bijna iedere dag wel even een wandeling. Alleen vandaag hield ik net als jij een luie zondag. Ook heerlijk voor een keer.
Fijne week en een lieve groet, Mea

All Seasons zei

Het was vandaag met 1 woord 'Genieten' wat een prachtig weer. Het was fris maar daar kunnen wij ons wel op kleden. Ook ik heb een heerlijk weekend gehad, lekker niks moet op het programma, juist omdat het hier de afgelopen weekenden zo hectisch was, met fairs ed.
Wat een mooie pompoenen heb je op je witte stoeltje liggen, mooi stilleven!

Ik wens je een fijne week
Lieve groet,
Patricia

Hannekie zei

ja echt genieten he..mijn kids zijn vandaag nog wezen uitwaaien op het strand..daar was nog wel wat regen maar hier een heerlijke zonnige dag. leuk tafereeltje heb je gemaakt
liefs hannie

Esther zei

Mooi hoor, je herfsttafereel. Ik vind vooral de kleuren prachtig. En ja, zo met het zonnetje ziet alles er fantastisch uit.

Groetjes,
Esther

It's me zei

Mooi hoor ! ...fijne week liefs Ria...xxx...

sabine zei

Mooi tafereeltje zeg. Heel sfeervol zo. Liefs Sabine

biankie zei

jeetje wat een leuke blog heb jij, ik ben je gelijk gaan volgen, misschien vind je het ook leuk om mij te volgen. Op my lovely pink home.

groetjes

Bianca

Home and Lifestyle zei

Het was vandaag inderdaad heel mooi weer, de lucht was strak blauw. We hadden een druk programma vandaag, we hebben er dus niet veel van meegekregen. Ben nu nog aan het reageren...pfftt...ik weet niet of ik het red om alle posten nog langs te gaan ;).

Wat heb je een sfeervol tafereel op je buitentafel!

Een fijne week, Jeanette! Lieve groet, Ingrid

Room Seventeen zei

Na het zonnetje van gisteren is het hier nu nat en winderig geworden.
Brrrr, en koud!

Thuis bij Tjits zei

heerlijk waren de indiansummerdagen van het afgelopen weekend!! heel wat anders dan vandaag met de druilerige regen.. mooi stilleven Jeanette!

fijne week!
lieve groet, Tjits

Mirjam zei

Hallo Jeanette,
Dat zijn de beste zondagen; Lazy Sundays... Echt genieten!
Ik wens je een heel mooie nieuwe week,
Lieve groet,
Mirjam

Judith zei

Heerlijk he, dat zonnetje! En de dagen worden nu echt snel korter; toch weer wat wennen.

Wij hadden een superdruk weekend, dus ik heb vandaag samen met de jongste (2 pubers zijn uit logeren en paps lag grieperig op bed) de hele dag loopen nietsen... Daar was het vandaag ook wel goed weer voor, want buiten was het erg druilerig!

Fijne avond X

Krek wak wou zei

Gezellig herfststoeltje, Jeanette!
Groetjes van Nicole

Maaike ♥ brocante en theetuin ♥ zei

Eenmooi herfsttafereeltje!

Groeten Maaike

Miranda zei

Mooi herfsttafereel! Kan mij voorstellen dat je de kerstbal uit je vorige post niet kon laten liggen; een prachtige aankoop.

Fijn weekend. Groeten, Miranda