zondag 23 december 2012

Kerst 2012

Ook bij mij is de blogknuffel aangekomen. Ik had deze al ruimschoots voor de datum (17-12) ontvangen maar heb netjes gewacht totdat het volgens Lynda mocht. Het kadootje kwam van "Bij Guusje thuis" dankjewel daarvoor.


Vandaag is nog een laatste drukke dag voordat ik ga genieten van de Kerstdagen die voor de deur staan. Samen met 2 vriendinnen sta ik op een kerstmarkt met al onze, eigengemaakte, brocante woonaccessoires. De afgelopen weken zijn we heel druk geweest met de voorbereidingen van het maken van bestellingen en een gezellige brocante avond bij iemand thuis. Dit alles naast mijn gewone drukke werzaamheden hebben er ook voor gezorgd dat ik wel aanwezig was in blogland om jullie berichtjes te lezen maar jammer genoeg niet de tijd heb gehad om wat te laten zien van mijn kersthuis. Wel wil ik jullie graag laten zien hoe onze spulletjes eruit zien.Mijn boom staat al geruime tijd en mijn gehele huis is wederom ondergedompeld in kerstsfeer. Ik houd van de kerstsfeer en als je kind dan ook nog op 2e Kerstdag wordt geboren dan is het "feest"compleet. En zo ziet mijn boom eruit als de schemer invalt (en wat waren de afgelopen dagen donker, voor de Kerst)


Ik wens iedereen in blogland hele fijne feestdagen en een heel goed maar vooral gezond 2013!


10 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Hallo Jeanette,

Wat een sfeervolle boom in deze onstuimige dagen voor kerst, hier waait het flink! Ik hoop dat de kerstmarkt een beetje beschut is, het zou zonde zijn van al jullie mooie spulletjes.

Ik wil je bedanken voor al je lieve reacties van het afgelopen jaar! Ik wens je hele fijne en sfeervolle feestdagen toe en een gezond en sprankelend 2013!

Lieve groet, Ingrid

Colin zei

Voor iemand die zelf zo creatief is en geweldige spulletjes maakt erg moeilijk om een kerstknuffel te verzinnen, maar fijn dat hij bij je is aangekomen! Fijne feestdagen!

Blomkje en Wenje zei

Wat ziet het er sfeervol uit, Jeanette! Ik wens je, samen met je gezin, hele fijne kerstdagen.

Groetjes, Pietrik

It's me zei

Wat een leukkie !!!...hele fijne dagen...liefs van mij...xxx...


*
**
***
****
*****
*******
*********
*
*

Anoniem zei

Mooie boom! Ik wens je hele fijne kerstdagen,lieve groet Musje.

Irena zei

hele fijn kerstdagen,veel liefs irena

Miranda zei

Wat heb je leuke spullen gemaakt!

Fijne feestdagen. Lieve groet, Miranda

Claudia zei

Ik hoop dat deze kerst je dat gebracht heeft waar je op gehoopt had.

Jeanette zei

Lijkt een beetje op jouw spulletjes, bijzonder leuk!!

Gr.
Jeanette

IS Interieur Styling zei

Hoi Jeanette, zag je foto's bij
Room Seventeen wat mooi geworden.
Wat is het toch leuk in Blogland
heel apart om elke weer meer mooie blogs tegen te komen.
Volg jouw Blog nu ook.
fijne week, groetjes Ingrid