dinsdag 12 februari 2013

Wandconsole

Afgelopen weken had ik veel inspiratie en zin om weer met mijn interieur bezig te zijn. Als eerste had ik een plaatje van een prachtige wandconsole gezien in de Ariadne at Home brocante special van vorig jaar.



Bij de eerste aanblik zag ik deze wandconsole al bij mij aan de muur hangen. Inmiddels heeft een goede  timmerman deze wandconsole nagemaakt en hij staat nu klaar om geschilderd te worden. We gaan de wandconsole schilderen worden met de kleur Pure White van Painting the Past. Daarna zullen we de verf weer opschuren voor het brocante effect.


Ik ben inmiddels druk bezig met het verzamelen  van leuke brocante accessoires die in deze console hun plekje zullen krijgen. Mijn laatste aanwinst, een paar spitzen, daar ben ik heel blij mee. Via de Ariadne en facebook heb ik "De Tweede Lente" http://www.detweedelente.nl/ ontdekt. Een mooie "brocante"  webshop, wekelijks gaat de eigenaresse, Yvonne, naar Belgie / Frankrijk om nieuwe brocante spullen te kopen.  



Nu  nog in de verpakking met een mooi oud kant maar straks in volle glorie in mijn nieuwe kast. Het eindresultaat krijgen jullie zeer binnenkort te zien.




12 opmerkingen:

my way of living zei

Wat een leuk kastje.
En wat leuk dat je iemand heb die hem voor je gemaakt heeft.
Super.

gr. Anita

Home and Lifestyle zei

Ideaal dat je zo'n handige timmerman weet, die dat zo mooi voor jou na kan maken. Het zal vast heel mooi staan als de console geschilderd, opgeschuurd en gevuld is. Over De Tweede Lente heb ik al meer positieve geluiden gehoord!

Nog een fijne avond, Jeanette!

Lieve groet, Ingrid

It's me zei

Wowwww Jeanette zo mooi !!!...leuk hoor ....geniet er maar lekker van.....ben benieuwd wat er straks allemaal in ...op staat...liefs Ria...xxx...

Maaike zei

Mooi geworden zeg! Nu straks lekker inrichten!

Groeten Maaike

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Marjon zei

Ik ben jaloers...zo mooi...ik heb er geen plaats voor jammer genoeg. Ben benieuwd als de kast helemaal is ingericht.....Bedankt voor de tip van de website...leuke spullen....liefs Marjon

Rozmeen zei

Super gaaf kastje.. daar kan je veel moois in kwijt.

Liefs,
Rozmeen

Corine(THUIS) zei

Wat goed dat jij een timmerman in de buurt hebt die zoiets gewoon na kan maken! het enthousiasme spat van je blog af, dus kom maar op met het eindresultaat!!

hokje zei

Wat prachtig gemaakt! Ben benieuwd hoe het er uiteindelijk uit gaat zien...

Fijne avond. Lieve groet, Miranda

Thuis bij Tjits zei

prachtig kastje, daar ga je vast heel veel plezier aan beleven!!
en de spitzen zijn zo leuk ingepakt, dat het zo ook al genieten is!

lieve groet, Tjits

G-STYLE zei

Hallo jeanette,

Wat leuk dat je dit wandkastje na hebt laten maken, wat een idee ook om dat te doen !

Ben benieuwd hoe het er uit ziet na de styling en dat doorschuren gaat ook helemaal goed komen, dat heb je aan mijn servieskast kunnen zien...

Fijne avond verder, hartelijke groet Gea



Bizzy @ home zei

Prachtige console, ben benieuwd naar de styling.
Lieve groet, Renny