zaterdag 11 mei 2013

Brocantefair in Emst

Ik heb al bij meerdere blogsters berichtjes gelezen over de Boerderijfair in Emst van afgelopen donderdag. Ook ik was een van de vele bezoeksters en ik heb genoten van de gezellige sfeer, het enorme aanbod en de fantastische brocante spulletjes.

Bij het oplopen van het terrein van Elian van The Pollewop Place werd mijn aandacht al gelijk getrokken door deze emaille melkbusjes in diverse kleuren.


Ook deze emaille kan trok mijn aandacht. 


Nog even wat sfeerbeelden
Daarnaast heb ik ook een aantal blogdames ontmoet, Hetty van Faire un Songe, http://www.faire-un-songe.nl/ Monique van Monique's Style http://www.moniques-style.nl/, ook Bonnie van Bonjade http://bonjade.blogspot.nl/ had een kraam met mooie spulletjes. (Jammer Bonnie dat je er niet was ik had je graag ontmoet) Yvonne van de Tweede Lente http://www.detweedelente.nl/.

Zo bijzonder om de gezichten achter de blogs te zien en elkaar te spreken over onze gezamenlijke hobby, BROCANTE. De tijd vloog voorbij en zonder man en kind had ik alle tijd om heerlijk langs de kramen te "slenteren" te kletsen en te genieten van al dat moois. Voor mij was dit een eerste keer, een bezoek naar een echte brocante fair en het smaakt naar meer. Ik vond het geweldig, ben dan ook niet met lege handen naar huis gegaan. Mijn aankopen laat ik de volgende keer zien.

P.S. Ben je nog geïnteresseerd in "bewegende beelden" van de fair, neem dan een kijkje op het blog van The Pollewop Place, http://pollewopbrocante.blogspot.nl/ daar staat een filmpje gemaakt door Hetty van Faire un Songe.

12 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Volgens mij heb ik wel iets gemist, de verhalen zijn allemaal zo enthousiast! Als ik de foto's bekijk, snap ik dat ook heel goed...er komen zoveel mooie spullen in beeld.

Ik ben benieuwd naar je aankopen, fijn dat je (ideaal zonder man en kind, dan voel je je ook niet gehaast) zo genoten hebt!

Lieve groet, Ingrid

faire un songe zei

Ik vond het ook erg leuk je te ontmoeten..
Heel veel plezier met je aankoop.
Groetjes Hetty

lia zei

Leuk, en heb je ook nog wat gekocht...

Fijn weekend
Lia

lia zei

Sorry, niet goed gelezen hihi:-)

It's me zei

Leuk hoor !!!...fijn dat het zo geslaagd was...heerlijk geniet maar lekker lang na.....xxx...

Bonjade zei

Hi Jeanette

Oh jij was er ook......Tjee heb toch veel dames gemist hoor. Had je idd graag eens ontmoet.
Hoop toch echt binnenkort zelf op de fair te staan en dan zal ik het op mijn blog melden.
Wie weet zie ik je dan. Zou echt leuk zijn.

Zo te zien was het genieten dus daar. Heb je ook mooie dingen gekocht....?
Heerlijk dan hè even zo alleen heerlijk tijd voor jezelf.

Fijne Moederdag

Liefs

Corine(THUIS) zei

Iedereen heeft genoten daar, je hoeft dus niet te vragen of het een goed concept is van Elian ;-)

Miranda zei

Wat een leuke sfeer-post! Wij zaten in Parijs, dus een bezoekje aan Emst zat er niet in, maar wie weet volgend jaar...

Fijne dag.

Room Seventeen zei

Wat leuk om te zien! Ik ga volgend jaar ook maar eens een kijkje nemen.

Mayflower zei

Wat ziet dat er allemaal sfeervol uit Jeanette, ik ben benieuwd naar je aankopen.
Fijne week en een lieve groet, Mea

All Seasons zei

Leuk dat ook jij er nog een blogpost over hebt geschreven. Het was zo genieten én wij hadden prachtig weer op de donderdag. Leuk als ik zo je foto's zie, precies zoals ik het ook allemaal heb gezien.
Maar wel erg jammer dat ik je niet heb mogen ontmoeten, en wie weet hebben we elkaar misschien vast wel gezien. Want ook ik heb met Hetty gesproken en de vele andere ontmoet. Maarja, de vele gezichten achter een blog kennen we niet, eigenlijk best wel jammer..

Ik wens je een hele mooie week toe
Lieve groet,
Patricia


Home and Lifestyle zei

Hoi Jeanette,

De teller is voor mij niet anders dan anders, er staat nog steeds dat ik een upgrade moet doen om het terug te krijgen. Het kan zijn dat ze de teller af en toe weer even terug plaatsen om ons lekker te maken ;-)? Ik ga er in ieder geval niet voor betalen en laat het voorlopig zo staan...wie weet zetten ze de gratis versie dan toch weer terug!

Ik ga lekker de tuin in, genieten van de zon!

Lieve groet, Ingrid