zondag 13 juni 2010

Buurtfeest

Na een zeer vermoeiende maar leuke dag hier een aantal foto's van het door mijn buurtjes en ik, gekscherend Het Blok genoemd, georganiseerde buurtfeest. Het weer heeft fantastisch meegewerkt. Mijn Gijs is zelfs verbrand!We hadden "levend voetbal" en een "buikschuifbaan" gehuurd. Dit bleek een schot in de roos, alle buurtjes waren zeer enthousiast.

Wat altijd een mooi gezicht is, is het moment dat de kindjes aan een grote tafel gezamenlijk friet en frikandel eten.Vanaf 09.00 uur gistermorgen tot vannacht 01.00 uur zijn we in touw geweest. Je kunt je voorstellen dat we dan ook enorm moe zijn. Maar de reacties zijn allemaal erg positief en daar hebben we het voor gedaan.

Een prettige week allemaal!!

Groet,
Jeanette

7 opmerkingen:

oma leentje zei

Wat leuk zo met z'n allen.
Weer ziet er beter uit dan bij ons.
Maar vanmiddag heerlijk in de tuin gegeten. (zie blog). Maar bij jullie was het ook een "feesie"zeg. Nou je was zeker vandaag wel afgeknoedeld
Ga maar lekker met de beentjes omhoog. En natuurlijk even na genieten.........

Granny's Place zei

Jeetje wat gezellig, dat is nou een leuk initiatief ook voor mijn buurt! als ik jouw foto's zo zie ga ik toch eens peilen of daar interesse voor is,
groetjes Madelon

lia zei

Leuk, helemaal als de buurt goed met elkaar overweg kan.

fijne dag, lia

Jeanette zei

hallo naamgenoot"-) Ik zie je bent al aardig op weg, leuk zij die buurtfeesten hè? wij gaan vanaf zaterdag voetbal kijken met de buurt in een tent achter ons huis, ook bbq etc...Helaas kan ik de wedstrijd niet zien, moet werken maar met bbq ben ik natuurlijk van de partij!

wat je kan doen is windows live writer downloaden. Dat programma sluit automatisch op je blog aan, veel makkelijker foto`s uploaden en met dat programma kan je ook makkelijk lettertype etc veranderen. Succes!

groetjes, Jeanette

gewoon gezellig zei

Hoi Jeanette,
via via kom ik hier bij je terecht, ziet er gezellig uit, je blog!
Leuk zo'n buurtfeest, en zeker als het weer meewerkt!!
Groetjes Hilde

Haikey zei

Leuk hoor zo'n buurtfeest.
het ziet er heel gezellig uit!

groetjes, Haikey

&enzouthout zei

Gezellig een buurtfeest, hoop er volgend weekend ook een te hebben :)

Leuke foto's fijne vaderdag, maar dat zal met dat mooie kadoo wel lukken :)