woensdag 2 juni 2010

WeckflessenNa een hele drukke week even tijd voor een kort berichtje. Ik ben net begonnen met een nieuwe baan en dit is ook zeer vermoeiend.

Door het lezen van de vele blogs zag ik dat de weckfles weer helemaal "hot" is. Ik heb mijn moeder gelijk gebeld en zij heeft mij twee oude authentieke weckflessen gegeven. Vroeger gebruikte ze deze om daar bijvoorbeeld boontjes in te wecken.
Morgen pluk ik een boeket om op de weckfles te zetten, deze foto's volgen nog.

Met onze zoon gaat het inmiddels heel erg goed. Hij is afgelopen maandag naar het ziekenhuis geweest. Er zijn controlefoto's gemaakt, beide botten staan goed en hij heeft weer nieuw gips gekregen. Als het goed is mag het er over drie weken weer af. Gelukkig maar, een kind met een arm in het gips in de zomervakantie is niet echt leuk.

Geniet van het mooie weer de komende dagen!

Lieve groet,
Jeanette

4 opmerkingen:

Jeanette zei

Ja....weckflessen zijn en blijven altijd leuk, eindeloos veel kan je ermee....

Groetjes, Jeanette

lia zei

Ja dat zijn nou echt van die potten die altijd leuk blijven.
Fijn dat het met je zoon goed gaat.

groet Lia

G-style zei

Wat spannend allemaal , nieuwe wave-board en dan in het ziekenhuis belanden , hij is vast heel erg geschrokken en jullie natuurlijk ook.
Ik wens hem dan ook een voorspoedig herstel verder .

Leuk je weckflessen , glas is altijd mooi vind ik . Je eethoek is al heel mooi landelijk geworden , ben je gaan volgen hoor , kan ik lekker meekijken hoe je huis langzaamaan veranderd .

fijn weekend alvast , groetjes Gea

Stina zei

Hoi Jeanette,
wat een gezellige blog heb jij zeg, ga je volgen, jij bent ook welkom op mijn blog.

Fijn weekend, groet Stina