donderdag 17 juni 2010

Canon EOS 500DMijn man is altijd al een liefhebber geweest van goed uitgeruste en goed werkende apparatuur. Of het nou gaat om tv's, radio's of een wasmachine. Mede door mijn enthousiasme over het maken van mijn blog en de prachtige foto's die jullie medeblogsters op jullie blog plaatsen heeft hij gisteren een prachtig fototoestel gekocht. Dit als cadeautje voor a.s. vaderdag en zijn verjaardag in september. Hij is helemaal in zijn nopjes maar ik ook. Want nu kan ik mooie foto's maken met een macrolens want ook die heeft hij bij het toestel aangeschaft. Ik heb vanmiddag al even geoefend en inderdaad je kunt er de mooiste plaatjes mee schieten. Voor de liefhebbers het is een toestel van Canon, de EOS 500D.Het overzetten van de foto's naar mijn laptop hebben we nog niet doorgenomen dus jammer genoeg kan ik jullie nog geen foto's laten zien. Maar die volgen zeer binnenkort. Daarom maar een fotootje van het toestel dat al deze mooie foto's moet gaan maken. Ik verheug me er nu al op.

Groetjes,
Jeanette

3 opmerkingen:

lia zei

Hier ga je heel veel plezier van krijgen. Ik heb voor mijn 50e verjaardag de Canon 550D gekregen. En dit is dus een beetje hetzelfde. Echt een super camera.
En hier net als bij jou, hier ook graag goed uitgeruste apparatuur. Mannen hé.....

groet Lia

Stina zei

Hey, dat ziet er mooi uit, dat lijkt mij ook idd prachtig doe zelf ook graag foto's maken, maar dan is dit wel ideaal zeg.
Ga d'r maar es voor sparen denk ik.

Ben benieuwd hoe je foto's straks zijn.
Fijn weekend, liefs Stina

Maison le Bonheur zei

Hoi Jeanette,
leuk dat je me ook gaat volgen....
Wat een mooie camera hebben jullie gekocht.
Wij hebben deze week ook een nieuwe gekocht. Foto's volgen nog..

fijn weekend,
Anita